Ελληνικά infographics

Mr Tool: Τα 8 εργαλεία που όλοι χρειάζεται να έχουν

Infographic από Mr Tool για τα 8 απαραίτητα εργαλεία που όλοι χρειάζεται να έχουν
Τα 8 απαραίτητα εργαλεία όλοι χρειάζονται, Infographic © MrTool.gr, 2021

Είτε θέλεις να κρεμάσεις έναν πίνακα είτε να φτιάξεις ένα ντουλάπι, χρειάζεσαι αυτά τα 8 βασικά εργαλεία στην εργαλειοθήκη σου.

Άρχισε με τα οκτώ προτεινόμενα (και πέντε επιπρόσθετα) και θα είσαι σε θέση να κάνεις μια γκάμα εργασιών
συντήρησης και βελτίωσης στο σπίτι ή το διαμέρισμά σου. Και επειδή η ασφάλεια πρέπει πάντοτε να είναι
πρωταρχικής σημασίας, επένδυσε σε τρία αναγκαία μέσα προστασίας.

Γκαζοτανάλια

Ψάχνεις για: Σφυρήλατο σίδερο και αιχμηρά δόντια, με λεπτά δόντια μπροστά και χοντρά πίσω. Συνόδεψε με: Πένσα συγκράτησης, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πιάνεις και να συγκρατείς πράγματα.

Combination square

Ψάχνεις για: Μέτρο, ή κεφαλές, 90 και 45 μοιρών. Να κλειδώνει για να διασφαλίζει την ακρίβεια κατά τη μεταφορά της μέτρησης. Το δευτερεύον φιαλίδιο να προσφέρει ισοπέδωση. Η μεταλλική κατασκευή είναι πιο ανθεκτική από άλλες.

Σφυρί

Ψάχνεις για: Κεφαλή από χάλυβα με λεία όψη και ξύλινη λαβή 40 εκατοστών με προστασία από έντονα χτυπήματα, το κάνει ελαφρύτερο και μερικώς αντικραδασμικό. Το βάρος πρέπει να είναι καλό όταν υψώνεται πάνω από το κεφάλι. Καλό να υπάρχει: ένας ενσωματωμένος πλευρικός εξωλκέας και μαγνητική βάση καρφιών.

Αλφάδι

Ψάχνεις για: Ακρίβεια 0.012εκ. / 2.54εκ., καθαρά ορατή φούσκα και μεταλλική κατασκευή για ανθεκτικότητα. Το ψηφιακό (με laser) μπορεί να βελτιώσει την ακρίβεια μέτρησης. Ένα μέσου μήκους αλφάδι είναι κατάλληλο για την πλειοψηφία των εργασιών.

Μετροταινία

Ψάχνεις για: Ένα μαγνητικό άγκιστρο. Μετρήσεις σε δεκαεξάδες για ακρίβεια ανάγνωσης. Ένα πλήρως εκτεταμένο μήκος έως 1 μέτρο. Ένας μεγαλύτερος αριθμός επέκτασης σημαίνει ότι μπορείς να την επεκτείνεις χωρίς να σπάσει. Μια ευρύτερη ταινία ισούται με στιβαρότητα – ακαμψία. Συνόδεψε με: Μια ελαφριά σκάλα 20 ή 30 εκατοστών για εργασία πάνω από το ύψος του κεφαλιού.

Γαλλικό κλειδί

Ψάχνεις για: Ένα μέγεθος 8 ή 10 με επενδεδυμένη λαβή για αυξημένη αντοχή. Μια ισχυρή, ασφαλής κάτω γνάθο. Το στροφικό γρανάζι στον αντίχειρα πρέπει να είναι εύκολο στη χρήση. Συνόδεψε με: Ένα σετ κλειδιών Allen, σου επιτρέπουν να χειρίζεσαι μπουλόνια και βίδες με εξαγωνική κεφαλή.

Κοπίδι

Ψάχνεις για: Εύκολη αλλαγή λεπίδων και αποθήκευση λεπίδων στο μαχαίρι. Αναδιπλούμενες ή αναιρέσιμες και κρεμαστές οπές για αποθήκευση. Κλείδωμα με πολλαπλών επιλογών, ασπίδα ασφαλείας και λαστιχένια λαβή κατά της ολίσθησης στο χέρι. Λεπτή κοπή στο σώμα του κοπιδιού για κόψιμο σπάγκων. Συνόδεψε με: Μια σπάτουλα, σου επιτρέπει να ξύνεις τοίχους και να εφαρμόζεις στόκο.

Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας

Ψάχνεις για: Μια λαβή τύπου T για άνεση. Επιλογή τάσης (4 και άνω) βάσει των αναγκών ισχύος, υψηλότερη συνεπάγεται με βαρύτερες εργασίες αλλά και βαρύτερη μπαταρία. Πρέπει να περιλαμβάνει διακόπτη εμπρός / όπισθεν. Συνόδεψε με: Ένα χειροκίνητο σετ κατσαβιδιών, τα οποία σου παρέχουν πρόσβαση σε δυσπρόσιτα σημεία.

Όλα τα προαναφερόμενα εργαλεία και ακόμη περισσότερα, θα τα βρείτε στο MrTool.gr.

<