Ελληνικά infographics

Συσκευασία ελαιόλαδου και η διατήρηση ποιότητάς του.

Η Εταιρία Tahipack, μας παρουσιάζει τους λόγους για τους οποίους μπορεί να υποβαθμιστεί η ποιότητα του ελαιόλαδου ανάλογα με τη συσκευασία του.

Για μηχανήματα συσκευασίας ελαιολαδου επισκευθείτε την ιστοσελίδα της Tahipack.

Περισσότερα
Ελληνικά infographics

Τύποι ξύλινων παραθύρων

Τα ξύλινα κουφώματα μπορούν να αποκτήσουν αμέτρητες μορφές, γι’ αυτό και άλλωστε επιλέγονται για διακόσμηση πρωτότυπων, σύγχρονων και μη χώρων. Μια από αυτές τις μορφές είναι τα ξύλινα παράθυρα ή δόκιμα, υαλοστάσια.

Infographic με τους τύπους ξύλινων παραθύρων από τα ξύλινα κουφώματα της εταιρείας Danelis
Περισσότερα
Ελληνικά infographics

Πώληση κοσμημάτων: 4 tips για να πετύχετε την υψηλότερη τιμή

Όλοι μας έχουμε ακούσει ιστορίες για ανθρώπους που εξαπατήθηκαν, επειδή πούλησαν κάποιο πολύτιμο κόσμημα σε τιμή μικρότερη από αυτή που άξιζε. Ωστόσο, η πραγματικότητα δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Η τιμή χρυσού και πολύτιμων μετάλλων είναι καθορισμένη σε παγκόσμιο επίπεδο. Ενώ οι προμήθειες των ενεχυροδανειστηρίων και των ανταλλακτηρίων χρυσού είναι επίσης διαμορφωμένες με βάση το νόμο...

Περισσότερα
Ελληνικά infographics

Θήκες κινητών – Infographic – Uniqueshop

Το Uniqueshop.gr διαθέτει ποιοτικά αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, θήκες κινητών, πρωτότυπα gadgets και έξυπνα δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Στο παρακάτω infographic θα δείτε με στατιστικά στοιχεία πόσο σημαντική είναι η θήκη σε ένα smartphone και τι πιστεύει ο κόσμος για αυτές.

Περισσότερα
<